Gepersonaliseerde STICKERS

Voor jouw bedrijf?
Kant & klare templates voorzien met
JOUW bedrijfsnaam.

Stickers

Gepersonaliseerde stickers voor jouw bedrijf! Hoe leuk is dat?

Wees niet bang, je hoeft geen vermogen uit te geven om perfecte stickers voor jouw bedrijf te kunnen gebruiken. Ik heb heel veel kant en klare templates voor je klaar staan, waar ik jouw mooie bedrijfsnaam voor je in zet. Zo heb jij snel, eenvoudig en voor een betaalbare prijs de mooiste stickers met jouw bedrijfsnaam.

Wil jij graag stickers met jouw eigen logo, een afbeelding of quote? Ik kan uiteraard ook stickers voor jou ontwerpen, leuk! Mail me gerust als je vragen hebt, info@esvadesign.nl

Plak ze op de brievenbusdoosjes, enveloppen en grote verzenddozen, op cadeautjes, onder op de producten & op de cadeauzakjes.

Ook ontwerp ik stickers voor privé gebruik, zo leuk voor een verjaardag, huwelijk, 10 jarig bestaan of een kinderfeestje. De stickers worden helemaal gepersonaliseerd en binnen 3-5 werkdagen heb jij ze in huis.  De stickers zijn in 6 kleuren verkrijgbaar, en uiteraard wit. Groen, roze, lila paars, beige, zilver & goud. Binnenkort komen er meer kleuren, & vormen bij! Hiervan houd ik je op de hoogte via Instagram & mijn nieuwtjes op de website!

 

Sticker met QR code

Hoe gaaf is dit. Een stickers voorzien met jouw QR code. Van je website of Instagram. Dat mag je zelf weten. Ik regel de QR code voor je, dit hoef je niet zelf te doen. Ik maak de sticker kant en klaar voor je met jouw QR gekoppeld aan de url die jij wilt en je bedrijfsnaam. Tof toch?

 

Sticker met jouw logo

Wat je natuurlijk niet kan missen voor je bedrijf zijn stickers met jouw logo. Leuk om op jouw brievenbus pakketjes te plakken, of een cadeauzakje mee dicht te plakken. Weet je niet zeker of jouw logo geschikt is voor op de sticker laat het mij weten, ik kijk er graag naar voor je voordat je een bestelling plaatst.  

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop