BRANDING PAKKET BASIC

LOGO & VISITEKAARTJE ONTWERP
Let op, dit is alleen ontwerp geen drukwerk! In het PAKKET PREMIUM zit ook drukwerk!

Wat kan je allemaal verwachten van het BRANDING PAKKET BASIC?

LOGO & VISITEKAARTJE

 

=

Jij mailt je wensen

=

Jij kan via de website het Branding pakket aanschaffen.

=

Ik maak een paar opzetjes

=

Logo

Ik ontwerp een passend logo voor jouw bedrijf. Een logo die meteen herkenbaar is wat jij doet. Ik zal je een paar opzetjes laten zien waar je uit kan kiezen. Daarna borduren ik verder met dit logo voor een geweldig visitekaartje.

=

Visitekaartje

YESS! Het logo is gemaakt en uitgekozen. Ik ga verder met het ontwerpen van een UNIEK visitekaartje. Je krijgt van het visitekaartje ook een paar opzetjes te een, voor en achterzijde. Het is een dubbelzijdig ontwerp.

=

Sparren & aanpassen

In overleg passen we het logo & visitekaartje aan. Nadat het logo helemaal goed gekeurd is zal ik verder gaan met het visitekaartje.

=

Bestanden ontvangen

Nadat we het helemaal eens zijn zal jij je logo en visitekaartje in de mail ontvangen. Het logo zal je in diversen bestandstypes ontvangen. Denk aan PDF, PNG, JPG, EPS ( mocht je wat anders nodig hebben laat het me weten. Het visitekaartje zal je in PDF ontvangen zodat je het kan laten drukken.

=

Drukwerk!

Je kan het drukwerk ook door mij laten verzorgen. Kijk naar mijn categorie drukwerk in het menu. Zit er niet bij wat jij graag zou willen? Stuur me een mailtje. Ik help je graag verder. Zo kan je er ook voor kiezen mijn brochure te downloaden voor meer ontwerp & drukprijzen. KLIK HIER

=

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar de klanten die je al voorgingen? Check dan mijn PORTFOLIO!

01

Nadat je het pakket BASIC hebt aangeschaft

Nadat je het pakket online hebt aangeschaft mag je een uitgebreide e-mail sturen met jouw eigen wensen. Welke stijl je aanspreekt, welke kleuren je graag ziet enz. enz. Vertel wat over jouw bedrijf zodat ik mij in kan leven in wat je allemaal doet. Ik ga als eerst aan de slag met het logo. Je zult van mij een paar opzetjes ontvangen. Neem de opzetjes goed in je op en geef mij feedback. Ik zal het naar wens aanpassen tot het gewenste resultaat. 

02

Na goedkeuring van het logo

Na je keuze van het logo zal ik verdergaan met het visitekaartje. Ik ontvang dan graag via e-mail je bedrijfsgegevens, denk aan je socialmedia-URL’s, website, e-mail en eventueel telefoonnummer & adres (het is net wat je er zelf allemaal op wilt hebben) Ik ontvang ook graag wat sfeerfoto, s en een beknopte tekst (ik raad aan niet te veel tekst op een visitekaartje te laten plaatsen) Een pakkende slogan is ook altijd heel leuk.
Ik zal het visitekaartje helemaal opmaken in de stijl van jouw nieuwe logo met de door jou aangeleverde teksten en beeldmateriaal. Je ontvangt het opzetje van het visitekaartje in jouw mailbox. Uiteraard kunnen er daarna nog wat wijzigingen aangebracht worden. Check ook goed de aangeleverde tekst (Esvadesign is niet aansprakelijk voor eventuele tekst fouten.) Ik zal altijd de teksten van mijn klant kopiëren en plakken om zelf fouten maken tegen te gaan. Kijk dit dan altijd zelf goed na voordat je het bijvoorbeeld ergens laat drukken om teleurstelling tegen te gaan!

03

De allerlaatste stap

Nadat we het eens zijn, en je het LOGO en visitekaartje goed gekeurd hebt, zal ik je via Wetransfer alle originelen toesturen. Dit zal netjes in mappen verdeeld staan, zodat je straks alles gemakkelijk bij elkaar hebt staan en terug kan vinden. Je ontvangt het logo in diversen bestandstypes. Denk aan EPS, PNG, JPEG, en PDF.
(heb je wat anders nodig? Laat het me weten) Het visitekaartje zal je in PDF ontvangen zodat je het altijd ergens kan bestellen. Ik zou het erg leuk vinden als je drukwerk door mij wilt laten verzorgen. Ik maak een passende offerte voor je.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop