PAGE UNDER CONTRUCTION!!!

Portfolio

Huisstijlen

Huisstijl voor Lindsay

Lindsay koos voor het hele huisstijl pakket. Zo begon ik met een logo en daarna het visitekaartje en flyer! Wat een mooi plaatje is het geworden!

Review komt eraan.

Lindsay van Lindsay Nails & Essentials

Huisstijl voor CozyCaramel

Voor Natasja mocht ik ook een de gehele huisstijl aanpakken. Een logo, flyer, stickers en visitekaartjes. Een mooie natuurlijke uitstraling!

Voor mijn nieuwe webwinkel wilde ik graag een mooi logo laten ontwerpen, met neutrale, aardse tinten. De kleuren waren het enige waarvan ik zelf heel zeker was, verder had ik geen idee. Op social media zag ik Esva Design geregeld voorbijkomen en ik vond de stijl die zij gebruikt(e) tot op de dag vandaag heel mooi en passend bij mij.Voor het logo heb ik Danielle helemaal vrij gelaten. Zij kwam met een aantal ideeën, waar ik bij een bepaald ontwerp meteen heel enthousiast was. Dan nog de juiste kleurkeuze, lettertypes, etc. en voila! Daar was het logo met bijbehorende visitekaartjes en flyers. De communicatie met Danielle verliep erg prettig en was laagdrempelig. Zij weet met haar passie mooie ideeën tot iets blijvends uit te werken.

Natasja van Cozy Caramel

Huisstijl voor Henrike

Henrike pakte het meteen groot aan. Voor Henrike mocht ik een hele nieuwe huisstijl ontwerpen. Daarnaast wil ze ook dat ik haar website een boost gaf, en ze koos voor het InstaBooster pakket. Zo is echt het hele plaatje compleet!

Lieve Danielle, Ontzettend bedankt voor het maken van mijn logo en huisstijl, website en instagram booster voor mijn bedrijf. Ik had geen idee wat ik wilde voor logo of visite kaartje. Ik zag je voorbij komen op instagram. Leuk email contact gehad, je wist meteen wat ik wilde. Ben zo blij met de visitekaartjes, flyer en stickers, meteen een vliegende start voor mijn bedrijf. Ik raad Daniëlle zeker aan, ze luistert wat je zegt en maakt super mooie dingen!

Henrike van Henrikes Musthaves

Huisstijl voor Solid Beauty

Henrike pakte het meteen groot aan. Voor Henrike mocht ik een hele nieuwe huisstijl ontwerpen. Daarnaast wil ze ook dat ik haar website een boost gaf, en ze koos voor het InstaBooster pakket. Zo is echt het hele plaatje compleet!

Daniëlle heeft zich voor ons keihard ingezet. Voor de salon mocht ze het logo in een nieuw jasje steken, visitekaartjes, flyers, stickers en de prijslijst ontwerpen. Voor het 3dprint bedrijf wat ik run met mijn man samen heeft ze ook wat heel moois gemaakt. In de toekomst zullen wij nog veel contact houden want je bent een topper! Met heel veel geduld is het bijna klaar en we kunnen niet wachten tot we het drukwerk in huis hebben.

Silvana van Solid Beauty

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop