BRANDING
pakket Medium

Logo
Visitekaartje ( dubbelzijdig )
Flyer ( dubbelzijdig )

Wat kan je allemaal verwachten van het BRANDING PAKKET MEDIUM?

LOGO & VISITEKAARTJE & FLYER

 

=

Jij mailt je wensen

=

Jij kan via de website het Branding pakket aanschaffen.

=

Ik maak een paar opzetjes

=

Logo

Ik ontwerp een passend logo voor jouw bedrijf. Een logo die meteen herkenbaar is wat jij doet. Ik zal je een paar opzetjes laten zien waar je uit kan kiezen. Daarna borduren ik verder met dit logo voor een geweldig visitekaartje.

=

Visitekaartje & Flyer

YESS! Het logo is gemaakt en uitgekozen. Ik ga verder met het ontwerpen van een UNIEK visitekaartje & Flyer. Je krijgt van het visitekaartje & Flyer ook een paar opzetjes te zien, voor en achterzijde. Het is een dubbelzijdig ontwerp voor zowel het visitekaartje & de flyer.

=

Sparren & aanpassen

In overleg passen we het logo, visitekaartje & flyer aan. Nadat het logo helemaal goed gekeurd is zal ik verder gaan met het visitekaartje & flyer.

=

Bestanden ontvangen

Nadat we het helemaal eens zijn zal jij je logo, visitekaartje & flyer in de mail ontvangen. Het logo zal je in diversen bestandstypes ontvangen. Denk aan PDF, PNG, JPG, EPS ( mocht je wat anders nodig hebben laat het me weten. Het visitekaartje & flyer zal je in PDF ontvangen zodat je het kan laten drukken.

=

Drukwerk!

Je kan het drukwerk ook door mij laten verzorgen. Kijk naar mijn categorie drukwerk in het menu. Zit er niet bij wat jij graag zou willen? Stuur me een mailtje. Ik help je graag verder.

=

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar de klanten die je al voorgingen? Check dan mijn Portfolio!

 

Hieronder zal ik uitgebreid uitleggen hoe ik te werk ga.

01

Nadat je het pakket Medium hebt aangeschaft

Nadat je het pakket online hebt aangeschaft mag je een uitgebreide mail sturen met jouw eigen wensen. Welke stijl je aanspreekt, welke kleuren je graag ziet enz. enz. Vertel wat over jouw bedrijf zodat ik mij in kan leven in wat je allemaal doet. Ik ga als eerst aan de slag met het logo. Je zult van mij een paar opzetjes ontvangen. 

02

Na goedkeuring van het logo

Na je keuze van het logo zal ik verdergaan met het visitekaartje & flyer. Ik ontvang dan graag via e-mail je bedrijfsgegevens, denk aan je socialmedia-URL’s, website, e-mail en eventueel telefoonnummer & adres (het is net wat je er zelf allemaal op wilt hebben. Ik ontvang ook graag wat sfeerfoto, s en een beknopte tekst (ik raad aan niet te veel tekst op een visitekaartje of flyer te laten plaatsen) Een pakkende slogan is ook altijd heel leuk.
Ik zal de flyer en visitekaartje helemaal opmaken in de stijl van jouw nieuwe logo met de door jou aangeleverde teksten en beeldmateriaal. Je ontvangt de opzetjes van het visitekaartje & flyer in jouw mailbox. Uiteraard kunnen er daarna nog wat wijzigen aangebracht worden. Check ook goed de aangeleverde tekst (Esvadesign is niet aansprakelijk voor eventuele tekst fouten. Ik zal altijd de teksten van mijn klant kopiëren en plakken om zelf fouten maken tegen te gaan)

03

De allerlaatste stap

Nadat we het eens zijn, en je het visitekaartje & flyer goed gekeurd hebt, zal ik je via Wetransfer alle originelen toesturen. Dit zal netjes in mappen verdeeld staan, zodat je straks alles gemakkelijk bij elkaar hebt staan en terug kan vinden. Je ontvangt het logo in diversen bestandstypes. Denk aan EPS, PNG, JPEG, en PDF.
(heb je wat anders nodig? Laat het me weten) Het visitekaartje & flyer zal je in PDF ontvangen zodat je het altijd ergens kan bestellen. Ik zou het erg leuk vinden als je drukwerk door mij wilt laten verzorgen. Ik maak een passende offerte voor je.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop